12 Years a Slave – 12 ani de sclavie (2013)

New York, anul 1850, un tanar de culoare pe nume Solomon, este rapit de doi negustori de sclavi. Solomon este vandut ca sclav si cele mai grele momente din viata...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/12-years-a-slave-12-ani-de-sclavie-2013/' addthis:title='12 Years a Slave – 12 ani de sclavie (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

New York, anul 1850, un tanar de culoare pe nume Solomon, este rapit de doi negustori de sclavi. Solomon este vandut ca sclav si cele mai grele momente din viata sa le traieste pe plantatiile din Louisiana. Timp de 12 ani, acesta a dus o existenta mizerabila, fiind umilit in permanenta, de catre mosieri. Filmul se bazeaza pe evenimente reale, inspirate din romanul lui Solomon Northup, scris cu noua ani inainte de Razboiul Civil. O drama despre un om care si-a dotit mereu sa traiasca liber alaturi de familia sa si care a suferit enorm in cei 12 ani de sclavie.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.