13 Sins (2014)

13 Sins este povestea lui Elliot, un vanzator cu un ghinion teribil. Iubita sa este insarcinata, cei doi urmand sa se casatoreasca in curand. In locul promovarii mult dorite Elliot...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/13-sins-2014/' addthis:title='13 Sins (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

13 Sins este povestea lui Elliot, un vanzator cu un ghinion teribil. Iubita sa este insarcinata, cei doi urmand sa se casatoreasca in curand. In locul promovarii mult dorite Elliot se trezeste fara slujba. Intr-o zi, Elliot primeste un apel telefonic de la o persoana misterioasa care ii spune ca daca va omori o musca, va fi remunerat. Cand Elliot se convinge ca nu este vorba de o gluma si ucide musca, accepta sa participe la un joc in cadrul caruia trebuie sa indeplineasca un numar de 13 sarcini. Daca reuseste sa duca la bun sfarsit toate sarcinile, va castiga suma de 5 milioane de dolari. Daca esueaza nu numai ca va pierde toti banii ci va trebui sa suporte consecintele.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.