22 Jump Street – Alta Misiune sub Acoperire (2014)

Deoarece prima lor misiune sub acoperire a fost una incununata de succes, ofiterii de politie Morton Schmidt si Greg Jenko primesc o misiune similara. De data aceasta sunt nevoiti sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/22-jump-street-alta-misiune-sub-acoperire-2014/' addthis:title='22 Jump Street – Alta Misiune sub Acoperire (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Deoarece prima lor misiune sub acoperire a fost una incununata de succes, ofiterii de politie Morton Schmidt si Greg Jenko primesc o misiune similara. De data aceasta sunt nevoiti sa se infiltreze intr-o Universitate si sa elimine o retea de traficanti de stupefiante. Avand misiunea de a-l identifica pe liderul acestei retele de stupefiante din campus, Jenko se alatura echipei de fotbal a universitatii in timp ce Schmidt opteaza pentru sectiunea artistica. In timp ce ancheta ajunge intr-un punct mort, relatia dintre cei doi prieteni si colegi se complica.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.