22 minuty – 22 de Minute (2013)

Filmul, bazat pe fapte reale, prezinta povestea deturnarii unei nave petroliere rusesti de piratii somalezi. Alex Ezhov, un recrut, se afla in nava deturnata de un grup de pirati. Acesta...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/22-minuty-22-de-minute-2013/' addthis:title='22 minuty – 22 de Minute (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul, bazat pe fapte reale, prezinta povestea deturnarii unei nave petroliere rusesti de piratii somalezi. Alex Ezhov, un recrut, se afla in nava deturnata de un grup de pirati. Acesta trebuie sa supravietuiasca sa isi ajute prietenii, in ciuda situatiei teribile in care se afla. Incepe o cursa contra cronometru, echipajul avand la dispozitie doar 22 de minute sa se salveze, niciun minut in plus. Un vapor aflat in zona primeste semnalul de alarma si porneste in misiunea de salvare de urgenta. Ce soarta va avea acest echipaj?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.