23 Blast (2014)

Travis Freeman este elev la liceul din Corbin, Kentucky. Viata lui decurge normal pana in momentul in care incepe sa sufere de dureri atroce de cap. O infectie ii afecteaza...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/23-blast-2014/' addthis:title='23 Blast (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Travis Freeman este elev la liceul din Corbin, Kentucky. Viata lui decurge normal pana in momentul in care incepe sa sufere de dureri atroce de cap. O infectie ii afecteaza organismul. S-a raspandit atat de repede incat Travis si-a pierdut deja vederea. Fortat sa renunte la pasiunea sa, fotbalul, Travis trece printr-o depresie puternica. Insa, cu ajutorul familiei si al prietenilor Travis reuseste sa depaseasca aceasta perioada. Antrenorul ii face o propunere indrazneata: sa se alature din nou echipei si sa-i ajute sa se califice in finale.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.