3 Days to Kill (2014)

Ethan Runner, un agent al serviciilor secrete, primeste socat vestea ca sufera de o boala aflata deja in faza terminala. Decide sa renunte la meseria care l-a tinut atata vreme...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/3-days-to-kill-2014/' addthis:title='3 Days to Kill (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ethan Runner, un agent al serviciilor secrete, primeste socat vestea ca sufera de o boala aflata deja in faza terminala. Decide sa renunte la meseria care l-a tinut atata vreme departe de sotia si de fiica lui. Singurul lucru pe care si-l doreste este sa petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ele. Agentia ii ofera un medicament experimental care i-ar putea salva viata. Totul, in schimbul unei ultime misiuni. Ethan accepta aceasta ultima misiune in care sunt implicati cei mai periculosi mafioti din lume, misiune ce devine si mai complicata in momentul in care este implicata si fiica sa.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.