300: Ascensiunea unui Imperiu (2014)

Generalul grec Temistocle trebuie sa lupte impotriva unei armate invadatoare de persani condusi de Xerxes. Xerxes, conducatorul persan vrea sa isi extinda imperiul. Filmul ne prezinta lupta de la Artemisium,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/300-ascensiunea-unui-imperiu-2014/' addthis:title='300: Ascensiunea unui Imperiu (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Generalul grec Temistocle trebuie sa lupte impotriva unei armate invadatoare de persani condusi de Xerxes. Xerxes, conducatorul persan vrea sa isi extinda imperiul. Filmul ne prezinta lupta de la Artemisium, desfasurata concomintent cu cea de la Termopile. Atenienii trec printr-o perioada grea, perioada in care Xerxes isi consolideaza imperiul. Este prezentata lupta navala de la Salamina in care grecii, in frunte cu Temistocle reusesc sa-si apere independenta si sa-i infranga pe persani.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.