47 Ronin (2013)

Filmul este bazat pe legenda celor 47 de samurai deveniti ronini dupa moartea stapanului lor. Kai este gasit zacand la marginea unui parau de catre Lord Asano, stapanul celor 47...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/47-ronin-2013/' addthis:title='47 Ronin (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este bazat pe legenda celor 47 de samurai deveniti ronini dupa moartea stapanului lor. Kai este gasit zacand la marginea unui parau de catre Lord Asano, stapanul celor 47 de samurai. Lumea spunea despre el ca este o corcitura crescuta de demoni. Shogunul vine in vizita la Asano alaturi de maleficul Kira. In urma vrajii aruncate asupra sa, Asano se sinucide. Din aceasta cauza, cei 47 de samurai devin proscrisi, sunt nevoiti sa se ascunda. Kai este aruncat pe o insula in care este nevoit sa lupte pentru supravietuire. Oishi este aruncat in inchisoare. Dupa eliberare, Oishi aduna oameni si cauta solutii pentru a-l ucide pe Kira.
loading...  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.