4Closed (2013)

Jake si Ally, un cuplu de tineri, sunt in cautarea unei noi locuinte. Cei doi au o fiica pe nume Christine. Gasesc o casa a carei proprietar a fost evacuat....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/4closed-2013/' addthis:title='4Closed (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jake si Ally, un cuplu de tineri, sunt in cautarea unei noi locuinte. Cei doi au o fiica pe nume Christine. Gasesc o casa a carei proprietar a fost evacuat. Dupa mutare, vecina lor, Lydia le spune ca fostul proprietar este un barbat nepoliticos, un geniu al electronicii care a instalat in casa un sistem de securitate ultra performant. Vechiul proprietar incepe o adevarata campanie de intimidare si terorizare impotriva acestora. Individul este nebun si este in stare de absolut orice pentru a-si recupera casa.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.