5th Street – Razbunare si Adrenalina (2013)

Joe Montoya si-a pierdut fiinta cea mai draga intr-un schimb de focuri, pe sotia sa. Insetat de razbunare, jura ca nu se va da in laturi de la nimic pentru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/5th-street-razbunare-si-adrenalina-2013/' addthis:title='5th Street – Razbunare si Adrenalina (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Joe Montoya si-a pierdut fiinta cea mai draga intr-un schimb de focuri, pe sotia sa. Insetat de razbunare, jura ca nu se va da in laturi de la nimic pentru a-i face pe cei vinovati sa plateasca. Investigand uciderea sotiei sale, descopera o multime de nereguli pe care politia le-a trecut cu vederea. Gangsterii locali incep sa moara unul cate unul, violenta escaladeaza, politia incepe sa caute indicii, nestiind cine este vinovat de aceste lucruri. Un barbat trebuie sa decida cat de departe este dispus sa mearga in aceasta poveste de dragoste si razbunare.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.