A Brilliant Young Mind (2015)

Dupa ce si-a vazut tatal murind sub ochii lui, intr-un accident de masina, din cauza socului, Nathan a devenit introvertit si nu mai poate sa isi exprime firesc sentimentele. Singurul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/a-brilliant-young-mind-2015/' addthis:title='A Brilliant Young Mind (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce si-a vazut tatal murind sub ochii lui, intr-un accident de masina, din cauza socului, Nathan a devenit introvertit si nu mai poate sa isi exprime firesc sentimentele. Singurul lui refugiu este matematica, iar visul lui cel mare este sa ajunga sa studieze la Cambridge. Profesorul Humphreys, cu stilul lui nonconformist, reuseste sa se apropie de micul geniu si sa-l motiveze sa castige un loc la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cambridge. Dar printre elevi se afla si Zhang Mei, o fetita de care Nathan se ataseaza si care treptat incepe sa il deblocheze emotional. Neintelegand exact ce se intampla cu el si de ce creierul lui functioneaza altfel in preajma ei, Nathan crede ca si iubirea e o formula si incearca sa o descifreze.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.