A Fost Odata ca Niciodata in Shanghai (2014)

Ma Yongzhen este un baiat simplu de la tara, expert in artele martiale ce decide sa isi incerce norocul in marele oras, in Shanghai. Ma are o bratara de jad...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/a-fost-odata-ca-niciodata-in-shanghai-2014/' addthis:title='A Fost Odata ca Niciodata in Shanghai (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ma Yongzhen este un baiat simplu de la tara, expert in artele martiale ce decide sa isi incerce norocul in marele oras, in Shanghai. Ma are o bratara de jad la mana dreapta deoarece i-a promis mamei sale ca nu va ucide pe nimeni in lupta si ca nu se va alatura niciunei gasti de infractori. Long Qi un gangster ce detine jumatate din Shanghai devine cel mai bun prieten al lui Ma. Ii propune sa intre in afacerile sale ilegale insa Ma refuza. Cand cineva este angajat sa ii omoare pe cei doi, Ma este nevoit sa apeleze la abilitatile sale de luptator.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.