A Hard Day (2014)

Pentru comisarul de politie Gun-Su, urmatoarele 24 de ore se dovedesc a fi extrem de dificile. Primeste cererea de divort de la sotia sa, afla ca mama sa a murit....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/a-hard-day-2014/' addthis:title='A Hard Day (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pentru comisarul de politie Gun-Su, urmatoarele 24 de ore se dovedesc a fi extrem de dificile. Primeste cererea de divort de la sotia sa, afla ca mama sa a murit. Crezand ca nu se mai poate intampla nimic grav, in drum spre funeraliile mamei sale da cu masina peste un barbat si il ucide pe loc. Incearca sa isi ascunda urmele fugind de la locul accidentului si ascunzand corpul in sicriul mamei sale. Insa cineva l-a vazut si Gun-Su primeste un telefon de la un barbat care sustine ca a vazut accidentul. Tensiunea este la cote maxime facandu-l sa comita o multime de greseli.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.