A Walk Among the Tombstones – Umbland Printre Morminte (2014)

Matt Scudder, un fost politist din New York s-a reprofilat si a devenit detectiv privat. Intr-o zi, un barbat ii cere sa il ajute pe fratele sau al carui sotie...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/a-walk-among-the-tombstones-umbland-printre-morminte-2014/' addthis:title='A Walk Among the Tombstones – Umbland Printre Morminte (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Matt Scudder, un fost politist din New York s-a reprofilat si a devenit detectiv privat. Intr-o zi, un barbat ii cere sa il ajute pe fratele sau al carui sotie a fost ucisa de doi tortionari care au rapit-o si au pretins ca o vor elibera daca sotul sau, un dealer de droguri, le da un milion de dolari. Pe parcusrul anchetei, Matt descopera ca aceasta nu este prima victima a ucigasilor. Este pe punctul de a renunta la acest caz cand, un alt barbat, tot un traficant, ii spune ca fiica sa a fost rapita de aceiasi agresori. Matt va face tot ce ii sta in putinta sa ii convinga pe cei doi sa nu o ucida pe adolecenta nevinovata.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.