About Last Night (2014)

Dupa o noapte stropita cu alcool si o partida de sex memorabila cu o femeie pe care abia a cunoscut-o, Bernie abia asteapta sa stabileasca o noua intalnire fierbinte cu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/about-last-night-2014/' addthis:title='About Last Night (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa o noapte stropita cu alcool si o partida de sex memorabila cu o femeie pe care abia a cunoscut-o, Bernie abia asteapta sa stabileasca o noua intalnire fierbinte cu femeia care i-a sucit mintile, Joan. Cei doi ii vor folosi pe cei doi prieteni, Danny si Debbie, drept paravan pentru prima lor intalnire. In timp ce Bernie si Joan sunt mult prea ocupati sa repete experienta primei nopti, Debbie si Danny parasesc barul, Danny conducand-o pe Debbie acasa. Insa, contrar timiditatii care ii caracterizeaza, mica lor plimbare sfarseste tot sub asternuturi.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.