Absentul (2014)

Carl Marck este vizitat de un politist retras din activitate. A doua zi, acesta este gasit fara suflare in baia sa. Coincidenta sau nu, acesta este tatal gemenilor ucisi cu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/absentul-2014/' addthis:title='Absentul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Carl Marck este vizitat de un politist retras din activitate. A doua zi, acesta este gasit fara suflare in baia sa. Coincidenta sau nu, acesta este tatal gemenilor ucisi cu o violenta iesita din comun in urma cu 20 de ani. Bjarne Thagersen, un infractor, a fost condamnat la acea vreme pentru aceste crime. Carl este decis sa redeschida acest caz, convins fiind ca nu Bjarne este vinovatul. Misterul acestui caz il duce in mijlocul unor studenti eminenti proveniti din clasa superioara a societatii scandinave, societate in care nimic nu este ce pare a fi.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.