Academia Vampirilor – Vampire Academy (2014)

Rose Hathaway este o tanara dhampir (pe jumatate vampir, pe jumatate om, ce detine atat abilitatile oamenilir cat si vampirilor) care se pregateste sa devina gardian pentru cea mai buna...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/academia-vampirilor-vampire-academy-2014/' addthis:title='Academia Vampirilor – Vampire Academy (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Rose Hathaway este o tanara dhampir (pe jumatate vampir, pe jumatate om, ce detine atat abilitatile oamenilir cat si vampirilor) care se pregateste sa devina gardian pentru cea mai buna prietena a sa, printesa moroi Lissa. Antrenamentele sunt dure si epuizante. Lissa este ultima membra a familiei sale. In lumea lor, exista atat vampiri rai cat si vampiri buni. Moroii sunt pasnici, umbla nestingheriti printre oameni si folosesc sange doar de la donatori. Acestia au capacitatea de a controla apa, pamantul, aerul si focul. Strigoii, ce-a de-a doua categorie beau sangele oamenilor. Rose se indragosteste de mentorul sau si lucrurile devin din ce in ce mai complicate. Dusamnii Lissei au pus la cale un plan malefic.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.