Acel Moment Jenant – That Awkward Moment (2014)

Jason, Daniel si Mikey sunt prieteni de-o viata. Jason si Daniel sunt niste celibatari convinsi, Mickey este casatorit. Cand Mikey isi anunta prietenii ca sotia lui a intentat divort, Jason...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/acel-moment-jenant-that-awkward-moment-2014/' addthis:title='Acel Moment Jenant – That Awkward Moment (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jason, Daniel si Mikey sunt prieteni de-o viata. Jason si Daniel sunt niste celibatari convinsi, Mickey este casatorit. Cand Mikey isi anunta prietenii ca sotia lui a intentat divort, Jason si Daniel, din dorinta de a-l sprijini, jura ca nu isi vor lua niciodata vreun angajament, se vor distra din plin toata viata. Insa, in curand, cei trei ajung sa se ataseze enorm de noile lor partenere si fac tot posibilul sa ascunda acest lucru unul fata de celalalt. Curand, cei trei trebuie sa ia o decizie importanta: e serioasa relatia in care s-au implicat sau este vorba de o simpla aventura?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.