Adore (2013)

Lil si Roz, sunt doua femei de 40 de ani care se stiu inca din copilarie. Sotul lui Lil a murit in urma cu ceva vreme, aceasta fiind nevoita sa-si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/adore-2013/' addthis:title='Adore (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lil si Roz, sunt doua femei de 40 de ani care se stiu inca din copilarie. Sotul lui Lil a murit in urma cu ceva vreme, aceasta fiind nevoita sa-si creasca singur fiul, pe Ian. Roz locuieste impreuna cu sotul sau Harold si cu fiul lor Tom. La 19 ani, cei doi baieti sunt, la fel ca mamele lor, extrem de apropiati.Harold decide sa accepte un post la Universitatea din Sidney dar Roz si Tom nu sunt foarte incantati de idee. Roz si Harold se despart. Cele doua femei incep sa aiba o relatie, fiecare cu baiatul celeilalte. Dupa doi ani de viata comuna, cele doua cupluri trebuie sa faca fata unor tensiuni noi. Tom, devenit regizor, se indragosteste de o actrita si decide sa se casatoreasca cu ea. Chiar daca se astepta la una ca asta, lui Lil ii este greu sa accepte aceasta lovitura. Ambii baieti se casatoresc. Lil si Roz devin in cele din urma doua tinere femei care se ocupa de nepotii lor.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.