Adult World – Pierduta in Lumea Adultilor (2013)

Amy, o tanara absolventa nu este deloc multumita de viata pe care o duce. Locuieste in Syracuse, New York, loc in care posibilitatile de a deveni o poeta faimoasa sunt...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/adult-world-pierduta-in-lumea-adultilor-2013/' addthis:title='Adult World – Pierduta in Lumea Adultilor (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Amy, o tanara absolventa nu este deloc multumita de viata pe care o duce. Locuieste in Syracuse, New York, loc in care posibilitatile de a deveni o poeta faimoasa sunt minime, are o multime de datorii si parintii ei o someaza sa isi gaseasca cat mai repede un loc de munca. In plus, Amy este frustrata de faptul ca este inca virgina. Dupa mai multe incercari fara succes, Amy accepta slujba la “Adult World”, un magazin ce promoveaza produsele erotice. Cand Amy isi intalneste aici idolul, pe faimosul poet Rat Billings, este convinsa ca acesta este salvarea ei, fiind decisa sa il convinga sa devina mentorul sau.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.