After Earth (2013)

La cateva mii de ani de la cataclismul care i-a fortat pe oameni sa plece de pe Pamant, Nova Prima a devenit noul leagan al umanitatii. Reintors pe Nova Prima...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/after-earth-2013/' addthis:title='After Earth (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

La cateva mii de ani de la cataclismul care i-a fortat pe oameni sa plece de pe Pamant, Nova Prima a devenit noul leagan al umanitatii. Reintors pe Nova Prima dupa o misiune extrem de lunga, legendarul general Cypher Raige este decis sa se ocupe mai mult de familia sa, in special de fiul sau in varsta de 13 ani, Kitai despre care nu stie mai nimic. In timp ce Cypher calatoreste alaturi de fiul sau, vasul lor este distrus de catre o ploaie de asteroizi. Singura lor solutie este sa aterizeze pe periculosul Pamant. Cypher este grav ranit in urma aterizarii fortate. Kitai va trebui sa iasa pe acest teren ostil pentru a recupera baliza. Toata viata Kitai a visat sa devina un soldat, la fel ca tatal sau. Visul sau este acum pe cale sa se indeplineasca.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.