After the Dark (2013)

Zimit este un profesor de filozofie la scoala internationala din Jakarta. Acesta are obiceiul sa le lanseze elevilor sai o multime de provocari pentru a-i pregati pentru viitor. In ultima...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/after-the-dark-2013/' addthis:title='After the Dark (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Zimit este un profesor de filozofie la scoala internationala din Jakarta. Acesta are obiceiul sa le lanseze elevilor sai o multime de provocari pentru a-i pregati pentru viitor. In ultima zi de scoala, o ultima provocare: sa isi imagineze ca vine apocalipsa atomica. Exista un bunker pregatit sa-i adaposteasca dar in acesta pot intra doar 10 persoane. Ei sunt in numar de 20. Cea mai buna studenta, Petra, refuza initial sa participe insa profesorul reuseste sa o convinga. Studentii sunt pusi in fata unei decizii greu de luat. Cum ar decide fericitii alesi de a se adaposti in bunker?
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.