Against The Sun (2014)

Trei barbati din cadrul Marinei Americane se afla intr-o situatie disperata: aeronava in care se afla a fost lovita de o furtuna si acum ei se afla pe o pluta...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/against-the-sun-2014/' addthis:title='Against The Sun (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Trei barbati din cadrul Marinei Americane se afla intr-o situatie disperata: aeronava in care se afla a fost lovita de o furtuna si acum ei se afla pe o pluta subtire, inconjurati de vastul ocean. Nu au nicio sursa de hrana, nu au apa dar nici speranta ca cineva le va sari in ajutor. Sunt resemnati. Plutesc in deriva, pericolele se afla la tot pasul: rechini, furtuni. Vor reusi cei trei barbati sa isi mobilizeze fortele si sa gaseasca o cale de scapare?


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.