Against The Wild (2014)

Zach si Hannah sunt doi copii ce calatoresc, alaturi de cainele lor Chinook, un malamut de Alaska, cu hidroavionul, urmand sa ii faca o vizita tatalui lor. Cei doi urmeaza...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/against-the-wild-2014/' addthis:title='Against The Wild (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Zach si Hannah sunt doi copii ce calatoresc, alaturi de cainele lor Chinook, un malamut de Alaska, cu hidroavionul, urmand sa ii faca o vizita tatalui lor. Cei doi urmeaza sa isi petreaca week-endul cu aceasta. Cand hidroavionul lor intampina probleme la motor, pilotul este fortat sa aterizeze in mijlocul padurii. Zach si Hannah pornesc la pas in cautare de ajutoare. In drumul lor, intampina o multime de obstacole. Cu ajutorul lui Chinook, cei doi trebuie sa faca tot ce le sta in putinta sa scape din salbaticie si sa se intoarca acasa.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.