All Is Lost (2013)

Protagonistul filmului este un marinar cu experienta, care si-a petrecut ce-a mai mare parte din viata pe iahtul sau, in apele oceanului Indian. Intr-o zi se decide sa mearga intr-o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/all-is-lost-2013/' addthis:title='All Is Lost (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Protagonistul filmului este un marinar cu experienta, care si-a petrecut ce-a mai mare parte din viata pe iahtul sau, in apele oceanului Indian. Intr-o zi se decide sa mearga intr-o noua calatorie pe apele vastului ocean, cu iahtul sau, insa ceea ce-l asteapta in larg este doar un test dificil pe care soarta i l-a pregatit. Marinarul nostru trebuie sa lupte singur pentru supravietuire impotriva naturii.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.