Ambushed (2013)

Frank si partenerul sau Eddie sunt traficanti de droguri. Aceasta activitate le-a adus o multime de bani, dar si o multime de probleme. Detectivul Maxwell incepe o ancheta cu privire...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ambushed-2013/' addthis:title='Ambushed (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Frank si partenerul sau Eddie sunt traficanti de droguri. Aceasta activitate le-a adus o multime de bani, dar si o multime de probleme. Detectivul Maxwell incepe o ancheta cu privire la uciderea mai multor traficanti. Acesta se afla pe urmele unei bande de traficanti, insa acestia se dovedesc a fii agenti sub acoperire. Detectivul Maxwell descopera ca in fruntea acestei grupari se afla criminalul Vincent Camastra, iar viata lui este acum in pericol.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.