American Heist (2014)

James este un tanar cu un trecut intunecat care incearca sa isi schimbe viata in bine. Cunoaste o fata frumoasa, reuseste sa se angajeze si viseaza sa isi deschida propria...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/american-heist-2014/' addthis:title='American Heist (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

James este un tanar cu un trecut intunecat care incearca sa isi schimbe viata in bine. Cunoaste o fata frumoasa, reuseste sa se angajeze si viseaza sa isi deschida propria afacere. Intre timp, fratele sau mai mare, Frankie, este eliberat din inchisoare. Frankie, din cauza ca a fost in inchisoare atata vreme, nu reuseste sa isi gaseasca o slujba decenta. Ii propune lui James sa il ajute sa comita un jaf in New Orleans. Cu ajutorul banilor furati, James va reusi sa isi deschida propria afacere. Acest jaf va deveni unul din cele mai dramatice si sangeroase din istoria Americii.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.