Amiralul (2014)

Filmul are in centru faimoasa batalie de la Myeongryang, din anul 1597, din perioada invaziei japoneze. Amiralul Yi Sun-sin, membru al dinastiei Joseon a reusit sa distruga sute de nave...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/amiralul-2014/' addthis:title='Amiralul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul are in centru faimoasa batalie de la Myeongryang, din anul 1597, din perioada invaziei japoneze. Amiralul Yi Sun-sin, membru al dinastiei Joseon a reusit sa distruga sute de nave japoneze avand sub comanda sa doar 13 nave coreene. Amiralul Yi s-a imbarcat intr-o actiune sucidara fara sa gandeasca, singurul lucru la care se poate gandi este binele natiunii sale chiar daca el insusi a trecut printr-o trauma care i-a marcat existenta. Sacrificiile nu conteaza. Batalia ce a avut loc pe coasta din Peninsula Coreana este considerata una din cele mai remarcabile victorii ale lui Yi.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.