Anchorman 2 Legenda Continua (2013)

Ron Burgundy este un prezentator de stiri in voga, acesta bucurandu-se de un succes enorm in lumea televiziunii. Dar, atunci cand Veronica Comingstone este si ea angajata in cadrul aceluiasi...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/anchorman-2-legenda-continua-2013/' addthis:title='Anchorman 2 Legenda Continua (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ron Burgundy este un prezentator de stiri in voga, acesta bucurandu-se de un succes enorm in lumea televiziunii. Dar, atunci cand Veronica Comingstone este si ea angajata in cadrul aceluiasi departament de stiri, Ron se teme ca postul si cariera sa vor fi amenintate. Cei doi reusesc intr-un final sa ajunga la un conses intr-un mod cel putin ciudat: formeaza un cuplu atat in viata reala cat si in spatele pupitrului de stiri. Cativa ani mai tarziu, Ron nu se mai bucura de statutul de vedeta, lucreaza la un nou concept, el si echipa sa fiind in mod constant preocupati sa gaseasca stiri noi si sa umple programul.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.