Annabelle – Papusa Malefica (2014)

Un cuplu asteapta cu nerabdare nasterea primului lor copil. Pentru a-i face o surpriza sotiei sale Mia, pasionata de papusi, John ii cumpara acesteia o papusa veche. In aceeasi noapte,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/annabelle-papusa-malefica-2014/' addthis:title='Annabelle – Papusa Malefica (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un cuplu asteapta cu nerabdare nasterea primului lor copil. Pentru a-i face o surpriza sotiei sale Mia, pasionata de papusi, John ii cumpara acesteia o papusa veche. In aceeasi noapte, cei doi sunt treziti de zgomote suspecte. Cand merg sa vada despre ce este vorba, sunt atacati de doi indivizi periculosi, membrii unei secte satanice. Chiar daca politia intervine rapid, pentru cei doi, nimic nu mai este la fel. Mia si John nu se mai simt in siguranta in casa in care au loc din ce in ce mai multe evenimente bizare. Banuiesc ca un demon a pus stapanire pe papusa lor si ca viata copilului ce urmeaza sa se nasca este in pericol.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.