Aparitia (2014)

Rachel si Michael se muta intr-un alt oras in incercarea de trece peste moartea fiicei lor. La scurt timp, Rachel incepe sa aiba cosmaruri si viziuni ciudate, toate legate de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/aparitia-2014/' addthis:title='Aparitia (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Rachel si Michael se muta intr-un alt oras in incercarea de trece peste moartea fiicei lor. La scurt timp, Rachel incepe sa aiba cosmaruri si viziuni ciudate, toate legate de o veche casa abandonata. Din aceeasi casa au disparut mai multe fete in urma cu mai multi ani. In tot acest timp, Michael se angajeaza la biroul serifului din regiune. Inca din prima zi, Michael trebuie sa investigheze disparitia misterioasa a unei tinere. Rachel reuseste sa-i dirijeze pe Michael si partenerul sau Hendricks spre locul in care se afla tanara. Incercand sa o scape pe Rachel de entitatea care a pus stapanire pe corpul sotiei sale, Michael afla teribilul secret al lui Hendricks.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.