April Apocalypse – Apocalipsa lui April (2014)

Dupa ce a visat ani de zile ca prietena sa cea mai buna April il va baga intr-o buna zi in seama, Artie decide ca a venit vremea sa ii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/april-apocalypse-apocalipsa-lui-april-2014/' addthis:title='April Apocalypse – Apocalipsa lui April (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce a visat ani de zile ca prietena sa cea mai buna April il va baga intr-o buna zi in seama, Artie decide ca a venit vremea sa ii declare acesteia iubirea. Afla ca aceasta din urma urmeaza sa se mute dar decide sa pastreze acest secret pentru el. Dupa un timp, cand tocmai si-a luat inima in dinti, April se muta. Drept urmare, Artie decide sa mearga dupa April. Pe drum, Artie sufera un accident de masina. Supravietuieste accidentului dar se trezeste in mijolocul unei apocalipse zombie. Acum, Artie este nevoit sa faca tot ce ii sta in putere sa o salveze pe mult-iubita sa April de muscatura care ar tranforma-o in zombie.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.