Asadar, Acesta e Craciunul (2014)

Viata lui Ashley, o tanara de 18 ani, nu se indreapta tocmai pe calea cea buna. Si-a pierdut vremea cu un grup “daunator” incercand sa scape de problemele de acasa....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/asadar-acesta-e-craciunul-2014/' addthis:title='Asadar, Acesta e Craciunul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Viata lui Ashley, o tanara de 18 ani, nu se indreapta tocmai pe calea cea buna. Si-a pierdut vremea cu un grup “daunator” incercand sa scape de problemele de acasa. Totul incepe sa se schimbe atunci cand un om ce lucreaza la casa familiei o incurajeaza sa se ofere voluntara intr-o piesa de Craciun pentru copiii defavorizati. Ashley gaseste astfel un scop in a-i ajuta pe cei nevoiasi, gasind si o metoda de a rezolva problemele familiei tulburate. Impreuna descopera ceea ce inseamna sa oferi, sa daruiesti..

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.