Atac Brutal (2014)

Zoe, o tanara ce s-a nascut surdo-muta, are o relatie la distanta. Zoe, decide sa se mute la prietenul ei. Acest lucru presupune ca Zoe sa conduca singura pe o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/atac-brutal-2014/' addthis:title='Atac Brutal (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Zoe, o tanara ce s-a nascut surdo-muta, are o relatie la distanta. Zoe, decide sa se mute la prietenul ei. Acest lucru presupune ca Zoe sa conduca singura pe o distanta destul de lunga. Mama ei este destul de reticenta la auzul unei astfel de vesti, pentru ca in caz de nevoie, Zoe nu ar putea sa sune dupa ajutor. Presimtirile mamei sale se adeveresc, Zoe este atacata brutal pe drum si violata de un grup de barbati. Este gasita de un indian care incearca sa o readuca la viata cu ajutorul unui ritual. Cu ajutorul acestui ritual, barbatul a mai adus fantoma unui razboinic apas care pune stapanire pe corpul lui Zoe.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.