Bad Words – Lumea Cuvintelor (2013)

Guy Tribly este un barbat de 40 ani, antisocial si mereu pus pe cearta. Acesta descopera absolut intamplator o eroare in regulile unui concurs de silabisire si decide sa profite...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/bad-words-lumea-cuvintelor-2013/' addthis:title='Bad Words – Lumea Cuvintelor (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Guy Tribly este un barbat de 40 ani, antisocial si mereu pus pe cearta. Acesta descopera absolut intamplator o eroare in regulile unui concurs de silabisire si decide sa profite din plin de aceasta eroare pentru a se inscrie el insusi. Realizatorii concursului si parintii sunt socati: cum sa participe un individ in varsta de 40 de ani la un concurs destinat copiilor de maxim 10 ani? Guy ii elimina unul cate unul pe bietii copii din concurs. Guy ajunge sa faca o alianta improbabila cu unul din concurenti, un baietel de origine indiana.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.