Baggage Claim – Dragoste la Inaltime (2013)

Montana Moore este o insotitoare de zbor. Chiar daca este inteligenta, frumoasa si amuzanta, lui Montana ii este greu sa isi gaseasca sufletul pereche. In momentul in care afla ca...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/baggage-claim-dragoste-la-inaltime-2013/' addthis:title='Baggage Claim – Dragoste la Inaltime (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Montana Moore este o insotitoare de zbor. Chiar daca este inteligenta, frumoasa si amuzanta, lui Montana ii este greu sa isi gaseasca sufletul pereche. In momentul in care afla ca sora sa mai mica urmeaza sa se casatoreasca, Montana decide sa ia atitudine si sa renunte la statutul de celibatara odata pentru totdeauna. Cei mai buni prieteni ai sai, Sam si Taylor ii dau o mana de ajutor in gasirea partenerului ideal. Urmeaza o serie de intalniri dar toate ii lasa un gust amar. In plus, in timpul zborurilor, Montana isi intalneste o serie de fosti iubiti. Va reusi Montana sa-i gaseasca jumatatea?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.