Barbati Femei si Copii (2014)

Helen si Don sunt doi tineri indragostiti care locuiesc deja de multa vreme impreuna. Rutina s-a instalat deja de mult in viata lor intima. Helen cunoaste pe cineva pe Internet...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/barbati-femei-si-copii-2014/' addthis:title='Barbati Femei si Copii (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Helen si Don sunt doi tineri indragostiti care locuiesc deja de multa vreme impreuna. Rutina s-a instalat deja de mult in viata lor intima. Helen cunoaste pe cineva pe Internet si are o aventura. In ceea ce-l priveste pe Don, acesta are obiceiul sa se uite la filme. Patricia, care are fobie de Internet este convinsa ca Internetul reprezinta un real pericol pentru fiica sa. Cum reactioneaza Tim cand afla de pe pagina de Facebook a mamei sale ca aceasta a parasit caminul conjugal si ca urmeaza sa se recasatoreasca in California? Vietile tuturor sunt date peste cap din cauza retelelor sociale si a Internetului.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.