Before We Go (2015)

Dupa ce ca Brooke Dalton pierde ultimul tren spre Boston, mai este si jefuita. Singura si fara bani, tanara femeie este nevoita sa isi petreaca noaptea pe peron sau in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/before-we-go-2015/' addthis:title='Before We Go (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce ca Brooke Dalton pierde ultimul tren spre Boston, mai este si jefuita. Singura si fara bani, tanara femeie este nevoita sa isi petreaca noaptea pe peron sau in gara, sperand ca macar in ziua urmatoare sa reuseasca sa ajunga la ea acasa. Vazand-o trista si neajutorata, un cantaret ambulant de strada se ofera sa ii tina de urat. De la discutiile de complezenta si pana la cele serioase si pline de substanta nu e decat un pas, iar cei doi tineri incep sa afle unul despre altul amanunte interesante. Astfel, una dintre cele mai urate nopti din viata lui Brooke se transforma in una dintre cele mai frumoase pe care le-a trait vreodata.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.