Betibu – Un Caz Dificil (2014)

Intr-o zi aparent linistita, intr-un cartier rezidential, Pedro Chazarreta este gasit mort in proprietatea sa luxoasa. Vestea mortii sale se raspandeste rapid. Chazarreta era un om de afaceri bogat dar...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/betibu-un-caz-dificil-2014/' addthis:title='Betibu – Un Caz Dificil (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o zi aparent linistita, intr-un cartier rezidential, Pedro Chazarreta este gasit mort in proprietatea sa luxoasa. Vestea mortii sale se raspandeste rapid. Chazarreta era un om de afaceri bogat dar si principalul suspect in cazul mortii sotiei sale. Cunoscutul ziar El Tribuno face apel la cunoscuta Nurit Iscar poreclita Betibu, un fost detectiv sa scrie cateva articole pe aceasta tema. Inglodata in datorii, Nurit accepta oferta si incepe sa investigheze. Cine l-a ucis pe Chazarreta? Este moarte acestuia legata de cea a sotiei?

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.