Beyond The Reach (2014)

Madec este un om de afaceri de succes, fara scrupule. In week-end, Madec se concentreaza in totalitate asupra oricarei activitati ce presupune senzatii tari. Urmatoarea activitate de pe lista: vanatoare...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/beyond-the-reach-2014/' addthis:title='Beyond The Reach (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Madec este un om de afaceri de succes, fara scrupule. In week-end, Madec se concentreaza in totalitate asupra oricarei activitati ce presupune senzatii tari. Urmatoarea activitate de pe lista: vanatoare in desertul Mojave. Ben este ghidul sau. Partida de vanatoare incepe insa, la scurt timp, Madec ucide din greseala un om. Madec este dispus sa ii ofere o suma mare de bani lui Ben pentru a-i cumpara tacerea insa Ben refuza . Furios, Madec incepe sa il urmareasca pe Ben prin desert decis sa il elimine din peisaj. Incepe o noua partida de vanatoare.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.