Big Ass Spider – Mega paianjenul (2013)

Orasul Los Angeles este in pericol. Un experiment militar a scapat complet de sub control, fortand un spital sa intre in carantina. In tot acest timp, personalul spitalului si echipe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/big-ass-spider-mega-paianjenul-2013/' addthis:title='Big Ass Spider – Mega paianjenul (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Orasul Los Angeles este in pericol. Un experiment militar a scapat complet de sub control, fortand un spital sa intre in carantina. In tot acest timp, personalul spitalului si echipe de militari depun eforturi uriase pentru a elimina un paianjen urias, modificat genetic, care se deplaseaza cu o agilitate si cu o viteza nemaintalnita, lasand in urma sa un venin mortal. In plus, marimea paianjenului creste odata la patru ore. Numarul mortilor creste de la o ora la alta. Carantina este mentinuta. Creatura continua sa creasca. Un exterminator ghinionist si un paznic devin ultima speranta a umanitatii..


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.