Big Eyes – Ferestrele Sufletului (2014)

Filmul este inspirat din povestea adevarata a lui Walter Keane, unul din cei mai importanti pictori ai anului 1950. Artistul s-a bucurat de o notorietate stupefianta, revolutionand comercializarea si accesibilitatea...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/big-eyes-ferestrele-sufletului-2014/' addthis:title='Big Eyes – Ferestrele Sufletului (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este inspirat din povestea adevarata a lui Walter Keane, unul din cei mai importanti pictori ai anului 1950. Artistul s-a bucurat de o notorietate stupefianta, revolutionand comercializarea si accesibilitatea artei populare cu ajutorul picturilor sale enigmatice. Avea obiceiul sa picteze copii cu ochi imensi. Adevarul a iesit in cele din urma la iveala: operele nu erau facute de Keane personal ci de sotia sa Margaret. Au reusit sa pastreze aceasta minciuna ani de zile bucurandu-se de un succes fenomenal.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.