Bird People (2014)

La Roissy, intr-unul din cele mai mari hoteluri internationale s-a cazat Gary, un inginer american. Acesta trebuia sa mearga la o reuniune importanta in Dubai dar a decis brusc sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/bird-people-2014/' addthis:title='Bird People (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

La Roissy, intr-unul din cele mai mari hoteluri internationale s-a cazat Gary, un inginer american. Acesta trebuia sa mearga la o reuniune importanta in Dubai dar a decis brusc sa nu mai mearga. Viata sa, atat persoanala, cat si profesionala, nu mai are niciun sens. Audrey lucreaza ca menajera in hotelul in care s-a cazat Gary. Este nevoita sa munceasca pentru a-si plati studiile. Si Audrey isi doreste cu disperare o schimbare in viata sa. Drumurile lor se vor incrucisa in timpul unui eveniment supranatural.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.