Black or White (2014)

Eloise este o fetita de culoare, orfana de mama. Aceasta este crescuta de bunicii materni, care sunt albi. Dupa moartea bunicii care o crestea, ramane numai in grija bunicului, insa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/black-or-white-2014/' addthis:title='Black or White (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Eloise este o fetita de culoare, orfana de mama. Aceasta este crescuta de bunicii materni, care sunt albi. Dupa moartea bunicii care o crestea, ramane numai in grija bunicului, insa bunica paterna, care este tot de culoare, cere in instanta custodia asupra copilei. Desi avocatul acesteia vrea sa dea conotatii rasiste acestui caz, in realitate lupta se duce intre bine si rau. Judecatoarea va avea de ales intre bunicul – interpretat magistral de Kevin Costner – care are probleme cu alcoolul si tatal biologic al fetitei, care este dependent de droguri. Insa cu adevarat dramatic este ca daca niciunul dintre ei nu va fi considerat potrivit sa se ocupe de cresterea si educatia Eloisei, instanta poate opta sa ofere custodia unui tert, cum ar fi statul.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.