Blood of Redemption (2013)

Quinn, un barbat care a avut in viata parte de toate, inclusiv de dusmani, pierde totul intr-o singura noapte. Cineva din anturajul sau il tradeaza pe Quinn care este atras...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/blood-of-redemption-2013/' addthis:title='Blood of Redemption (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Quinn, un barbat care a avut in viata parte de toate, inclusiv de dusmani, pierde totul intr-o singura noapte. Cineva din anturajul sau il tradeaza pe Quinn care este atras intr-o capcana si arestat. Tatal sau, conducatorul imperiului mafiot din oras este asasinat de fratele sau Kurt. Eliberat din inchisoare, cativa ani mai tarziu, Quinn incearca sa inceapa o viata noua dar demonii trecutului nu ii permit acest lucru. Campbell, noul lider al mafiei, nu are de gand sa il lase sa traiasca linistit. In loc sa fuga de el, Quinn decide sa riposteze.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.