Borning (2014)

Un grup de pasionati de cursele cu masini decid sa organizeze o cursa ilegala cu masini din Oslo pana in North Cape, pe o distanta de 2208 kilometri. In cadrul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/borning-2014/' addthis:title='Borning (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un grup de pasionati de cursele cu masini decid sa organizeze o cursa ilegala cu masini din Oslo pana in North Cape, pe o distanta de 2208 kilometri. In cadrul acestei curse urmeaza sa participe 26 de masini. Printre participanti se numara si Roy. Ceea ce trebuia sa fie initial o simpla cursa din pasiune se transforma intr-o cursa frenetica. Regulile sunt doua: prima masina care ajunge la North Cap castiga. A doua regula: nu exista reguli.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.