Boy 7 (2015)

Sam se trezeste compelt amnezic in mijlocul unui metro aglomerat. Nu are nici cea mai vaga idee despre cum a ajuns acolo sau de ce, si nu isi aminteste nici...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/boy-7-2015/' addthis:title='Boy 7 (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Sam se trezeste compelt amnezic in mijlocul unui metro aglomerat. Nu are nici cea mai vaga idee despre cum a ajuns acolo sau de ce, si nu isi aminteste nici macar cum il cheama. Observand rucsacul pe care il are la el, incepe sa-l rascoleasca, sperand ca printre lucrurile dinauntru sa se afle si vreun indiciu despre identitatea sa. Nu trece mult pana sa isi dea seama ca este urmarit, dar spre surprinderea lui, o tanara pe care si-o aminteste destul devag, ii sare in ajutor si se ascund impreuna intr-un apartament. Sam gaseste un bilet pe care l-a scris mai demult, iar in timp ce il citeste, prin fata ochilor incep sa-i treaca franturi de amintiri din viata lui de pana atunci.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.