Brigsby Bear (2017)

Crescut inca de la nastere de un cuplu, James locuieste impreuna cu acestia, pe care ii considera parintii sai intr-un bunker izolat in desert. Pentru a-l distrage si a-l educa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/brigsby-bear-2017/' addthis:title='Brigsby Bear (2017)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Crescut inca de la nastere de un cuplu, James locuieste impreuna cu acestia, pe care ii considera parintii sai intr-un bunker izolat in desert. Pentru a-l distrage si a-l educa acestia au conceput o emisiune televizata pentru copii, Brigsby Bear Adventures, James fiind singurul spectator dar si cel mai mare fan. Elberat de politie dupa 25 de ani, James isi regaseste adevaratii parinti si descopera o lume necunoscuta, straina. Bulversat la inceput, James decide sa le faca tuturor cunostinta cu Brigsby, eroul anilor sai de captivitate.







loading...





  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.