Broken City (2013)

In urma cu cativa ani, o greseala profesionala tragica l-a fortat pe Billy Taggart sa paraseasca fortele speciale ale politiei din New York. De atunci, si-a deschis o agentie de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/broken-city-2013/' addthis:title='Broken City (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In urma cu cativa ani, o greseala profesionala tragica l-a fortat pe Billy Taggart sa paraseasca fortele speciale ale politiei din New York. De atunci, si-a deschis o agentie de detectivi particulari. Agentia nu merge bine deloc de aceea, in momentul in care primarul ii ofera 50.000 de euro pentru a o urmari pe sotia pe care o banuieste de infidelitate, accepta fara sa stea pe ganduri. Ancheta ii confirma primarului banuielile dar scoate la iveala lucruri ilegale in care se pare ca este bagat primarul. Aruncat fara voia lui intr-un vast complot, Billy decide sa faca lumina.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.