Bros Before Hos (2014)

Max si Jules sunt doi frati carora le place sa petreaca si sa agate cat mai multe femei. Cei doi respecta cu strictete sfatul oferit de tatal lor: sa nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/bros-before-hos-2014/' addthis:title='Bros Before Hos (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Max si Jules sunt doi frati carora le place sa petreaca si sa agate cat mai multe femei. Cei doi respecta cu strictete sfatul oferit de tatal lor: sa nu aiba o relatie serioasa deoarece toate femeile sunt niste usuratice. Insa Max o cunoaste pe Anna. Anna este amuzanta, frumoasa. Din pacate pentru Max si fratele sau Jules este indragostit de Anna. Max are o dilema: sa-i spuna acesteia ce simte pentru ea sau sa urmeze sfatul tatalui sau? Fratele sau incepe sa devina din ce in ce mai nesuferit, facandu-i sarcina si mai dificila.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.